Het leven als Verpleegkundige

"Niets mooier dan werken met mensen" -De meeste verpleegkundigen

Over

 

Beste lezer,Over icoon

Wat je hier zult vinden zijn zorg gerelateerde verhalen. Samen met mijn directe collega’s (inclusief sporadische gastschrijvers) zal ik de website vol gooien met verhalen over ons dagelijks leven. Hierbij gaat het niet alleen om de werkuren, maar ook hoe wij onze vrije tijd beleven. De manier dat zorg verlenen ons heeft gevormd als professionals én als personen zijn verhalen die wij graag willen delen. De schrijvers en patiënten zullen nooit bij naam genoemd worden, dit ter bescherming van privacy. Verder zijn er weinig grenzen aan wat er wel en niet gepubliceerd wordt. Uiteraard is de website voor jong en oud en zullen wij ons best doen om de berichten politiek correct te houden, haha!

Het doel van de website is om een bron te bieden voor iedereen die op zoek is naar meer informatie omtrent wat zorgverleners doen op een dag, hoe dit ons vormt én dit op een leuke manier vertellen! De schrijvers zijn hierom ook alleen mensen die zorg verlenen, waaronder: verpleegkundigen op algemene afdelingen, de ambulance en op de intensive care unit.

We zullen minimaal één keer per 2 weken één stuk schrijven, deze plaatsen we op zaterdag om 12.00uur. Afhankelijk van inspiratie kan dit vaker zijn. Voor ons is dit een hobby project waarmee we hopen het gat tussen de gezondheidszorg en de maatschappij te verkleinen door middel van begrip. Hierom is er geen consistentie in welke schrijver het volgende stuk zal publiceren. Uiteraard is een geforceerd verhaal publiceren het laatste wat we willen!

Feedback

Indien er berichten worden gepubliceerd die u (of je) raken (lees: aanspreken, beledigen, inspireren, etc) dan horen we dat graag. Het zal nooit onze bedoeling zijn om iemand te kwetsen. Laat het ons hierom weten en dan kunnen we kijken wat we hier aan kunnen doen, zoals bijvoorbeeld:
1. de woordkeuze veranderen in het bericht;
2. filters toevoegen zodat er een waarschuwing is voor soortgelijke onderwerpen.

We hopen dat u inspiratie, informatie en vooral plezier haalt uit de stukken.

Met vriendelijke groet namens alle schrijvers,

Jerry

 

 

 

%d bloggers liken dit: